Niet helemaal tevreden over je product?

Herroepingsrecht

je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@strikenmeer.nl

 

Artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in origele verpakking terug gestuurd worden naar:

strik en meer

morlodestraat 10

4413AP Krabbendijke

 

De verzendkosten van de retour zijn altijd voor eigen rekening. 

(retourneren is altijd op eigen risico)

 

Na ontvangst van het retour krijg je binnen 7 werkdagen het totale orderbedrag incl verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde is ontvangen. Wanneer er sprake is van een retour met een gedeelte van de order, wordt alleen een het bedrag van het desbetreffende artikel gecrediteerd excl de verzendkosten.

 

custom orders en Zelf samen gestelde setjes kunnen NIET worden geruild (worden speciaal op bestelling gemaakt) Tenzij er een fout van onze kant is gemaakt of tenzij er overleg is geweest over het retourneren van de producten.

Ben je niet tevreden over het product neem dan contact op.