Algemene Voorwaarden

De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van strik en meer. Op alle overeenkomsten, gesloten met strik en meer is Nederlands recht van toepassing.

Prijzen:
De prijzen en/of aanbiedingen zijn ten alle tijden aan te passen door strik en meer. Evenals kortingscodes en sale perioden.
Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. De prijzen zijn vermeld in euro's en inclusief

21 % BTW, maar exclusief verzendkosten.

Bestellen:
Als je iets wil bestellen bij strik en meer dan plaats je de bestelling in de webshop.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een automatische mail in je mailbox. Heb je geen mail ontvangen nadat je een bestelling geplaatst hebt? Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen. En anders was je mail adres wellicht niet correct ingevuld. Mail dan even naar info@strikenmeer.nl. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dien je ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.

CONTROLEER je adres goed! Als deze niet kloppend is, kan je bestelling naar het verkeerde adres gestuurd worden. strik en meer zal hier dan niet de gevolgen van dragen.

Bestellingen zullen op volgorde van ontvangen betalingen in behandeling worden genomen.

Betaalwijze:
Betaal je via iDEAL dan word je doorverwezen naar de iDEAL omgeving van de door jou gekozen bank. Je betaling is, wanneer deze gelukt is, direct ontvangen door strik en meer. Je ontvangt dan een automatische mail met de bevestiging van je bestelling.

Kies je voor vooraf betalen dan ontvang je direct de automatische mail met de bevestiging van je bestelling. In deze bestelbevestiging staat wat je hebt besteld en het totaalbedrag van je bestelling (incl. verzendkosten). Het totaal bedrag dien je over te maken op rekening NL87RABO0189981040 tnv strik en meer onder vermelding van het ordernummer. De bestelling blijft 7 dagen voor je gereserveerd. Heb je na deze 7 dagen de betaling niet voldaan, dan ontvang je een herinnering. Als je ook hierop niet reageert, dan wordt je bestelling geannuleerd en gaat het weer in de verkoop.

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk. De prijzen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten. Tenzij duidelijk anders vermeld.
De verzendkosten binnen Nederland zijn 2,99 euro. Gratis verzenden bij brievenbuspost vanaf 50 euro (binnen Nederland).

strik en meer is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht je je pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dien je dit bij de bestelling kenbaar te maken. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

Levertijd:
Bestellingen waarvan de producten op voorraad zijn en waarvan de betaling is ontvangen, worden binnen 3 werkdagen verzonden. strik en meer streeft er naar om de bestelling binnen deze termijn te verzenden. Let op: Op zaterdag, zondag en feestdagen worden er geen bestellingen verzonden. Hierdoor kan de levertijd iets langer zijn. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geef je geen recht op schadevergoeding. Tijdens feestdagen is het mogelijk dat PostNL enige vertraging heeft. strik en meer is hier niet aansprakelijk voor.

Custom orders worden pas gemaakt na betaling en nadat alle wensen besproken zijn.

 

Retour:

strik en meer streeft naar 100% tevredenheid van jou als klant. Mocht je bestelling niet naar wens blijken te zijn, dan mag je het uiteraard retour sturen. Mocht het product niet aan je verwachting voldoen, dan mag je het binnen 14 werkdagen naar ons retour zenden, muv maatwerk.
* De retour gezonden producten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. Je krijgt dan naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
strik en meer heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

Maatwerk: Custom Orders die u via strik en meer koopt worden op verzoek volgens uw wensen gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Aansprakelijkheid:
strik en meer stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar producten. strik en meer stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper. strik en meer verkoopt geen speelgoed, let altijd op veiligheid en gebruik de producten waar het voor bedoeld is. strik en meer is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website. Ook kunnen kleuren in realiteit iets afwijken op de foto.

Klachten:
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten: stuur dan een mail naar info@strikenmeer.nl. Dan kijken we samen naar een oplossing.